VÄLKOMMEN TILL FIBIO FÖRETAG

Helhetslösning i molnet för er telefoni.

Fibio passar alla företag från det lilla företaget med få användare till det stora företaget med tusentals användare. Vi digitaliserar och effektiviserar ert företags kommunikation.
Alltid hos Fibio
Kostnads-
effektiv molnväxel!
Bästa täckning i Telenors nät!
Snabb och personlig support!
Ring, surfa och SMSa som hemma inom hela EU och EES!
HÅLLBARHET

Fibio i samarbete för en bättre miljö

Fibio är mer än bara en mobiloperatör – vi bryr oss om vår planet. Därför jobbar vi tillsammans med företag som hjälper oss att göra saker som är bra för miljön och bra för familjer. Tillsammans med våra vänner skapar vi roliga och smarta saker som är snälla mot naturen och gör vardagen bättre för alla.
VARFÖR FIBIO

100% nöjd kundgaranti ingår!

Som företagskund hos Fibio får du en partner som hjälper Er att hålla nere kommunikationskostnader utan att behöva tumma på kvalitet. Allt ingår och du behöver inte oroa dig för dolda avgifter eller extra kostnader för tillhörande funktioner.
Fibio Växel är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel. Marknaden är full av mobilväxlar som inte är något annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Fibio får du en riktig växel som är molnbaserad där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer med mera!
Hos Fibio får ditt företag dessutom en 100% nöjd kundgaranti vilket i korthet innebär att du som kund får tillbaka föregående månadsavgift om du inte är nöjd.
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal så ger vi er rekommendationer på det som passar er verksamhet bäst.
John, detta hade inte varit möjligt utan ditt hårda arbete!
Tack vare den fantastiska anslutningen vi hade under hela vår presentation! Fibio alltid.
VARFÖR VÄLJA OSS?

Välj framtiden och lägg er telefoni i molnet.

Optimera er kommunikation och omfamna framtidens teknologi genom våra innovativa molnbaserade telefoni-lösningar.
Inga extra avgifter
Snabb installation
Integrera befintlig växel
Betala per användare
ABONNEMANG

De bästa abonnemangen för ditt företag!!

I våra mobilabonnemang för företag erbjuder vi en rad användbara tjänster och funktioner.
POPULÄR!
50 GB
10 GB
2GB
Obegränsat 5G
Vill du att vi ringer upp dig?
Fyll i ditt nummer så kontaktar en av våra rådgivare dig.
VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Sveriges nöjdaste kunder

ENKEL FÖRETAGSKOMMUNIKATION

Företagskommunikation har aldrig varit enklare.

Våra medarbetare drivs av kundens framgång som kommer med användarvänlig digitalisering. Därför utvecklar, samt anpassar, vi våra digitala tjänster efter ditt företag –inte tvärtom.
Vi digitaliserar och effektiviserar din företagskommunikation när ditt bolag växer eller förändras. När den stora personalstyrkan ska föras samman. När det är dags att titta på en användarvänlig och sömlös kommunikation som gör skillnad för dina medarbetare – där de är.
Fibio består av ett starkt och flexibelt team. Ett team som ser till att hålla nere dina kommunikationskostnader utan att behöva dra ned på teknisk briljans. Vi tummar aldrig på support och tillgänglighet, oavsett om du jobbar nationellt eller internationellt.
FAQ

Få svar på dina frågor

Den viktigaste delen i vårt arbete är våra kunder. Därför tycker vi om att prata med våra kunder och se hur vi bäst kan hjälpa er. Vill ni höra mer om vad vi kan göra?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal – vi finns här för rådgivning och står redo att utforma en utförlig offert.
Kontakta oss och beskriv era mobilvanor så ger vi rekommendationer och hjälper er välja rätt, använd knappen nedan för att komma i kontakt med en säljare.
Är företagsabonnemang avdragsgillt?
Ja. Det krävs dock att tre kriterier som Skatteverket etablerat uppfylls:
Ja. Du kan alltid överlåta ditt nummer/abonnemang från företag till konsument eller tvärtom så länge ditt nummer är skrivet på ditt personnummer eller ägs av ditt bolag.

Kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vad letar du efter på Fibio.se?